× Uwaga! Zamówienia powyżej 199 zł wysyłamy kompletnie za darmo!

GULASZ WOŁOWY W SOSIE WĘGIERSKIM 850G KONSERWA TURYSTYCZNA

         Charakterystyka:

  • Gulasz wołowy w sosie węgierskim to pyszne danie dla dwóch osób
  • Konserwa warzywno-mięsna sterylizowana, gotowa do spożycia po podgrzaniu
  • Kawałki mięsa wołowego w sosie z warzywami
  • Waga 850 g.
  • Termin przydatności od 6 do 24 miesięcy.

            

         Sposób przygotowania:

  • Produkt otworzyć, przełożyć zawartość konserwy do garnka i podgrzewać na wolnym ogniu od czasu do czasu mieszając lub zamkniętą puszkę podgrzewać w kotle z wrzącą wodą przez około 30-40 minut.
  • Przechowywać w temperaturze od 0oC do 25oC i wilgotności względnej otoczenia

KONS12

Nowy produkt

Przedmiotów: 100

20,00 zł

OPIS PRZEDMIOTU

Składniki:

mięso wołowe 60%, woda, papryka czerona 15,2%, koncentrat pomidorowy 4%, marchew 3%, mąka pszenna, cebula suszona 1,4%, przyprawy (sól, przyprawy, cukier, wzmacniacze smaku: E 621 i E 635, warzywa suszone, seler, skrobia ziemniaczana, ekstrakt drożdżowy, laktoza z mleka, olej roślinny rzepakowy, barwnik: ryboflawiny).

Produkt może zawierać mleko, soję, gorczycę i jaja.

Wartość odżywcza w 100 g produktu: wartość energetyczna 445 kJ/106 kcal; tłuszcz 2,2 g, w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,9 g; węglowodany 3,5 g, w tym cukry 2,8 g; błonnik 1,9 g; białko 17 g; sól 1,3 g.

Wyprodukowano w Polsce.

Nikt nie dodał komentarza

Napisz recenzje

GULASZ WOŁOWY W SOSIE WĘGIERSKIM 850G KONSERWA TURYSTYCZNA

GULASZ WOŁOWY W SOSIE WĘGIERSKIM 850G KONSERWA TURYSTYCZNA

         Charakterystyka:

  • Gulasz wołowy w sosie węgierskim to pyszne danie dla dwóch osób
  • Konserwa warzywno-mięsna sterylizowana, gotowa do spożycia po podgrzaniu
  • Kawałki mięsa wołowego w sosie z warzywami
  • Waga 850 g.
  • Termin przydatności od 6 do 24 miesięcy.

            

         Sposób przygotowania:

  • Produkt otworzyć, przełożyć zawartość konserwy do garnka i podgrzewać na wolnym ogniu od czasu do czasu mieszając lub zamkniętą puszkę podgrzewać w kotle z wrzącą wodą przez około 30-40 minut.
  • Przechowywać w temperaturze od 0oC do 25oC i wilgotności względnej otoczenia

Related Products