× Uwaga! Zamówienia powyżej 199 zł wysyłamy kompletnie za darmo!
Nowy
GROCH Z MIĘSEM 850G KONSERWA TURYSTYCZNA

GULASZ WOŁOWY Z WARZYWAMI PODSMAŻANY 850G KONSERWA TURYSTYCZNA

         Charakterystyka:

  • Gulasz wołowy z warzywami to idealny posiłek dla dwóch osób
  • Konserwa warzywno-mięsna sterylizowana, gotowa do spożycia po podgrzaniu
  • Puszka standardowa.
  • Z bieżącej produkcji.
  • Niezapomniany wojskowy smak.
  • Waga 850 g.
  • Termin przydatności od 6 do 24 miesięcy.

    

         Sposób przygotowania:

  • Produkt otworzyć, przełożyć zawartość konserwy do garnka i podgrzewać na wolnym ogniu od czasu do czasu mieszając lub zamkniętą puszkę podgrzewać w kotle z wrzącą wodą przez około 30-40 minut.
  • Przechowywać w temperaturze od 0oC do 25oC i wilgotności względnej otoczenia

KONS23

Nowy produkt

Przedmiotów: 100

34,00 zł

OPIS PRZEDMIOTU

Składniki:

mięso wołowe 60%, woda, koncentrat pomidorowy 4%, marchew 3%, mąka pszenna, pietruszka 1,6%, seler 1,6%, por 1,6%, cebula suszona 1,5%, przyprawy (sól, przyprawy, cukier, wzmacniacze smaku: E 621 i E 635, warzywa suszone, seler, skrobia ziemniaczana, ekstrakt drożdżowy, laktoza z mleka, olej roślinny rzepakowy, barwnik: ryboflawiny.

Produkt może zawierać mleko, soję, gorczycę i jaja.

Wartość odżywcza w 100 g produktu: wartość energetyczna 403 kJ/96 kcal; tłuszcz 2,9 g, w tym kwasy tłuszczowe nasycone 1,9 g; węglowodany 3 g, w tym cukry 1,3 g; białko 14 g; sól 0,7 g.

Wyprodukowano w Polsce.

Nikt nie dodał komentarza

Napisz recenzje

GULASZ WOŁOWY Z WARZYWAMI PODSMAŻANY 850G KONSERWA TURYSTYCZNA

GULASZ WOŁOWY Z WARZYWAMI PODSMAŻANY 850G KONSERWA TURYSTYCZNA

         Charakterystyka:

  • Gulasz wołowy z warzywami to idealny posiłek dla dwóch osób
  • Konserwa warzywno-mięsna sterylizowana, gotowa do spożycia po podgrzaniu
  • Puszka standardowa.
  • Z bieżącej produkcji.
  • Niezapomniany wojskowy smak.
  • Waga 850 g.
  • Termin przydatności od 6 do 24 miesięcy.

    

         Sposób przygotowania:

  • Produkt otworzyć, przełożyć zawartość konserwy do garnka i podgrzewać na wolnym ogniu od czasu do czasu mieszając lub zamkniętą puszkę podgrzewać w kotle z wrzącą wodą przez około 30-40 minut.
  • Przechowywać w temperaturze od 0oC do 25oC i wilgotności względnej otoczenia

Related Products