× Uwaga! Zamówienia powyżej 199 zł wysyłamy kompletnie za darmo!
Nowy
GROCH Z MIĘSEM 850G KONSERWA TURYSTYCZNA

KAPUSTA Z KIEŁBASĄ PODSMAŻANY 850G KONSERWA TURYSTYCZNA

         Charakterystyka:

  • Kapusta z kiełbasą to idealny posiłek dla dwóch osób
  • Konserwa warzywno-mięsna sterylizowana, gotowa do spożycia po podgrzaniu
  • danie dla dwóch osób.
  • Puszka standardowa.
  • Z bieżącej produkcji.
  • Niezapomniany wojskowy smak.
  • Waga 850 g.
  • termin przydatności od 6 do 24 miesięcy.

         Sposób przygotowania:

  • produkt otworzyć, przełożyć zawartość konserwy do garnka i podgrzewać na wolnym ogniu od czasu do czasu mieszając lub zamkniętą puszkę podgrzewać w kotle z wrzącą wodą przez około 30-40 minut.
  • Przechowywać w temperaturze od 0oC do 25oC i wilgotności względnej otoczenia

KONS24

Nowy produkt

Przedmiotów: 100

12,00 zł

OPIS PRZEDMIOTU

Składniki:

kiełbasa 42,3% (mięso wieprzowe, woda, sól, przyprawy, wzmacniacz smaku: E 621, substancja konserwująca: azotyn sodu), kapusta biała 23,6%, kapusta kiszona 23,6%, woda, koncentrat pomidorowy 2%, mąka pszenna, przyprawy (sól, przyprawy, wzmacniacze smaku: E 621 i E 635, cukier, warzywa suszone, seler, skrobia ziemniaczana, ekstrakt drożdżowy, laktoza z mleka, olej roślinny rzepakowy, barwnik: ryboflawiny), cebula suszona, pieczarki suszone.

Do wyprodukowania 100 g kiełbasy użyto 120 g mięsa.

Wartość odżywcza w 100 g produktu: wartość energetyczna 437 kJ/ 105 kcal; tłuszcz 7,6 g, w tym kwasy tłuszczowe nasycone 3,2 g; węglowodany 3,3 g, w tym cukry 1 g; białko 5,1 g; sól 1 g.

Wyprodukowano w Polsce.

Nikt nie dodał komentarza

Napisz recenzje

KAPUSTA Z KIEŁBASĄ PODSMAŻANY 850G KONSERWA TURYSTYCZNA

KAPUSTA Z KIEŁBASĄ PODSMAŻANY 850G KONSERWA TURYSTYCZNA

         Charakterystyka:

  • Kapusta z kiełbasą to idealny posiłek dla dwóch osób
  • Konserwa warzywno-mięsna sterylizowana, gotowa do spożycia po podgrzaniu
  • danie dla dwóch osób.
  • Puszka standardowa.
  • Z bieżącej produkcji.
  • Niezapomniany wojskowy smak.
  • Waga 850 g.
  • termin przydatności od 6 do 24 miesięcy.

         Sposób przygotowania:

  • produkt otworzyć, przełożyć zawartość konserwy do garnka i podgrzewać na wolnym ogniu od czasu do czasu mieszając lub zamkniętą puszkę podgrzewać w kotle z wrzącą wodą przez około 30-40 minut.
  • Przechowywać w temperaturze od 0oC do 25oC i wilgotności względnej otoczenia

Related Products