× Uwaga! Wszystkie zamówienia powyżej 249 zł wysyłamy za darmo!

GOŁĄBKI W SOSIE WARZYWNYM 850G KONSERWA TURYSTYCZNA

        Charakterystyka:

  • Gołąbki w sosie warzywnym to idealny posiłek dla dwóch osób
  • Konserwa warzywno-mięsna sterylizowana, gotowa do spożycia po podgrzaniu
  • Farsz mięsno-ryżowy zawinięty w liść kapusty w sosie

       Sposób przygotowania:

  • Sposób przygotowania: zawartość konserwy przełożyć do garnka i podgrzewać na wolnym ogniu od czasu do czasu mieszając lub zamkniętą puszkę umieścić w kotle z wrzącą wodą na około 30-40 minut.
  • Masa netto: 850 g
  • Przechowywać w temp. od 0oC do 25oC i wilgotności względnej otoczenia.

KONS5

Nowy produkt

Przedmiotów: 100

12,50 zł

OPIS PRZEDMIOTU

Składniki:

gołąbki 55,9% [kapusta biała 52,6%, mięso wieprzowe z łopatki 26%, mięso wołowe 9,8%, ryż 10,5%, przyprawy (sól, przyprawy, cukier, wzmacniacze smaku: E 621

i E 635, warzywa suszone, seler, skrobia ziemniaczana, ekstrakt drożdżowy, laktoza z mleka, olej roślinny rzepakowy, barwnik: ryboflawiny)], woda, marchew 4,9%, mąka pszenna, pietruszka 2,1%, seler 1,1%, przyprawy (sól, cukier, przyprawy, wzmacniacze smaku: E 621 i E 635, warzywa suszone, seler, skrobia ziemniaczana, ekstrakt drożdżowy, laktoza z mleka, olej roślinny rzepakowy, barwnik: ryboflawiny), cebula suszona 0,7%.

Produkt może zawierać: gorczycę, mleko, soję i jaja.

Przechowywać w temp. od 0oC do 25oC i wilgotności względnej otoczenia.  Wyprodukowano w Polsce

Nikt nie dodał komentarza

Napisz recenzje

GOŁĄBKI W SOSIE WARZYWNYM 850G KONSERWA TURYSTYCZNA

GOŁĄBKI W SOSIE WARZYWNYM 850G KONSERWA TURYSTYCZNA

        Charakterystyka:

  • Gołąbki w sosie warzywnym to idealny posiłek dla dwóch osób
  • Konserwa warzywno-mięsna sterylizowana, gotowa do spożycia po podgrzaniu
  • Farsz mięsno-ryżowy zawinięty w liść kapusty w sosie

       Sposób przygotowania:

  • Sposób przygotowania: zawartość konserwy przełożyć do garnka i podgrzewać na wolnym ogniu od czasu do czasu mieszając lub zamkniętą puszkę umieścić w kotle z wrzącą wodą na około 30-40 minut.
  • Masa netto: 850 g
  • Przechowywać w temp. od 0oC do 25oC i wilgotności względnej otoczenia.

Related Products