× Uwaga! Zamówienia powyżej 199 zł wysyłamy kompletnie za darmo!

GOŁĄBKI W SOSIE POMIDOROWYM 850G KONSERWA TURYSTYCZNA

         Charakterystyka:

  • Konserwa warzywno-mięsna sterylizowana, gotowa do spożycia po podgrzaniu
  • Farsz mięsno-ryżowy zawinięty w liść kapusty w sosie
  • Niezapomniany wojskowy smak.
  • Waga 850 g.
  • Termin przydatności od 6 do 24 miesięcy.

         Sposób przygotowania:

  • Produkt otworzyć, przełożyć zawartość konserwy do garnka i podgrzewać na wolnym ogniu od czasu do czasu mieszając lub zamkniętą puszkę podgrzewać w kotle z wrzącą wodą przez około 30-40 minut.
  • Przechowywać w temperaturze od 0oC do 25oC i wilgotności względnej otoczenia

KONS10

Nowy produkt

Przedmiotów: 100

11,50 zł

OPIS PRZEDMIOTU

Składniki:

gołąbki 67,1% [kapusta biała 52,6%, mięso wieprzowe z łopatki 23,9%, mięso wołowe 11,9%, ryż 10,5%, przyprawy (sól, przyprawy, cukier, wzmacniacze smaku: E 621 i E 635, warzywa suszone, seler, skrobia ziemniaczana, ekstrakt drożdżowy, laktoza z mleka, olej roślinny rzepakowy, barwnik: ryboflawiny)], woda, mąka pszenna, koncentrat pomidorowy 2,5%, przyprawy (sól, cukier, przyprawy, wzmacniacze smaku: E 621 i E 635, warzywa suszone, seler, skrobia ziemniaczana, ekstrakt drożdżowy, laktoza z mleka, olej roślinny rzepakowy, barwnik: ryboflawiny).

Produkt może zawierać: gorczycę, mleko, soję i jaja.

Wartość odżywcza w 100 g produktu: wartość energetyczna 287 kJ/68 kcal; tłuszcz 2,2 g, w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,9 g; węglowodany 4,6 g, w tym cukry 1,5 g; białko 7 g; sól 0,83 g.

Wyprodukowano w Polsce.

Nikt nie dodał komentarza

Napisz recenzje

GOŁĄBKI W SOSIE POMIDOROWYM 850G KONSERWA TURYSTYCZNA

GOŁĄBKI W SOSIE POMIDOROWYM 850G KONSERWA TURYSTYCZNA

         Charakterystyka:

  • Konserwa warzywno-mięsna sterylizowana, gotowa do spożycia po podgrzaniu
  • Farsz mięsno-ryżowy zawinięty w liść kapusty w sosie
  • Niezapomniany wojskowy smak.
  • Waga 850 g.
  • Termin przydatności od 6 do 24 miesięcy.

         Sposób przygotowania:

  • Produkt otworzyć, przełożyć zawartość konserwy do garnka i podgrzewać na wolnym ogniu od czasu do czasu mieszając lub zamkniętą puszkę podgrzewać w kotle z wrzącą wodą przez około 30-40 minut.
  • Przechowywać w temperaturze od 0oC do 25oC i wilgotności względnej otoczenia

Related Products