× Uwaga! Wszystkie zamówienia powyżej 249 zł wysyłamy za darmo!

FASOLA Z WIEPRZOWINĄ 850G KONSERWA TURYSTYCZNA

         Charakterystyka:

  • Fasola z wieprzowiną to idealny posiłek dla dwóch osób
  • Konserwa warzywno-mięsna sterylizowana, gotowa do spożycia po podgrzaniu
  • Fasola z kawałkami mięsa w sosie pomidorowym
  • Puszka standardowa.
  • Z bieżącej produkcji.
  • Niezapomniany wojskowy smak.
  • Waga 850 g.
  • termin przydatności od 6 do 24 miesięcy.

         Sposób przygotowania:

  • produkt otworzyć, przełożyć zawartość konserwy do garnka i podgrzewać na wolnym ogniu od czasu do czasu mieszając lub zamkniętą puszkę podgrzewać w kotle z wrzącą wodą przez około 30-40 minut.
  • Przechowywać w temperaturze od 0oC do 25oC i wilgotności względnej otoczeni

KONS13

Nowy produkt

Przedmiotów: 100

10,57 zł

OPIS PRZEDMIOTU

Składniki:

fasola 35,3%, woda, mięso z łopatki wieprzowej 24,7%, koncentrat pomidorowy 4%, mąka pszenna, marchew, pietruszka, przyprawy (cukier, sól, przyprawy, wzmacniacze smaku: E 621 i E 635, cukier, warzywa suszone, seler, skrobia ziemniaczana, ekstrakt drożdżowy, laktoza z mleka, olej roślinny rzepakowy, barwnik: ryboflawiny), cebula suszona.

Produkt może zawierać mleko, soję, gorczycę i jaja.

Wartość odżywcza w 100 g produktu: wartość energetyczna 401 kJ/96 kcal; tłuszcz 2,7 g, w tym kwasy tłuszczowe nasycone 1 g; węglowodany 8,9 g, w tym cukry 2,7 g; białko 6,9 g; sól 0,62 g.

Wyprodukowano w Polsce.

Nikt nie dodał komentarza

Napisz recenzje

FASOLA Z WIEPRZOWINĄ 850G KONSERWA TURYSTYCZNA

FASOLA Z WIEPRZOWINĄ 850G KONSERWA TURYSTYCZNA

         Charakterystyka:

  • Fasola z wieprzowiną to idealny posiłek dla dwóch osób
  • Konserwa warzywno-mięsna sterylizowana, gotowa do spożycia po podgrzaniu
  • Fasola z kawałkami mięsa w sosie pomidorowym
  • Puszka standardowa.
  • Z bieżącej produkcji.
  • Niezapomniany wojskowy smak.
  • Waga 850 g.
  • termin przydatności od 6 do 24 miesięcy.

         Sposób przygotowania:

  • produkt otworzyć, przełożyć zawartość konserwy do garnka i podgrzewać na wolnym ogniu od czasu do czasu mieszając lub zamkniętą puszkę podgrzewać w kotle z wrzącą wodą przez około 30-40 minut.
  • Przechowywać w temperaturze od 0oC do 25oC i wilgotności względnej otoczeni

Related Products